Våre klienter

Vi har flere klienter som vi yter våre tjenester til. Studentradioen i Bergen er den største, men flere andre har meldt sin interesse. Vi har også et tett samarbeid med IT-avdelingen på UiB.

Oversikt

Det Akademiske Kvarter

Det Akademiske Kvarter er studentenes kulturhus, kafé, restaurant og utested i Bergen. De samarbeider tett med organisasjoner som Bergen Filmklubb, Studentteateret Immaturus og Studentersamfunnet i Bergen for å holde regelmessige arrangementer.

Det Akademiske Kvarter får nettside-tjenester, nettverkstjenester og database-tjenester fra friByte

Bergen Student-TV

Bergen Student-TV (BSTV) er et fjernsynsproduksjonsselskap for og av studenter ved de ulike utdanningsinstitusjonene i Bergen. De produserer, blant annet, nyhetsreportasjer, flerkameraproduksjoner, underholdningsserier, dokumentarer og direktesendt strømming.

BSTV har sine nettsider og det interne nettverket drevet av friByte.

Studentradioen i Bergen

Studentradioen er en lokalradio som ble startet i 1982. De sender reklamefri radio av og for studenter 24 timer i døgnet, 365 dager i året. Dette innebærer programmert innhold, inklusiv musikkinnslag, samt podkast-produksjon. De har konsesjon til å sende på FM (107,8 MHz), DAB og nettradio.

Studentradioen har følgende tjenester hos oss:

Studvest

Studvest er en gratis lokalavis som ble stiftet av studenter i 1945 under navnet And og Vilje. De er en ukentlig avis med en gjennomsnittlig sirkulering på 8500 aviser hver dag. De tar opp emner innen studentkulturen og nyheter som påvirker studentlivet. Studvest sitt interne nettverk leveres av friByte.

Interessert i noen ligendene?