Våre klienter

Vi har flere klienter som vi yter våre tjenester til, og en full liste ser du under. Vi leter alltid etter nye klienter, og står alltid klar til å svare på henvendelsene dine. Om du har noen spørsmål, eller ønsker våre tjenester, må du ikke nøle med å sende et ebrev til post@fribyte.no!

Vi har også et tett samarbeid med IT-avdelingen på UiB.

Oversikt

Bergen Student-TV

Bergen Student-TV (BSTV) er et fjernsynsproduksjonsselskap for og av studenter ved de ulike utdanningsinstitusjonene i Bergen. De produserer, blant annet, nyhetsreportasjer, flerkameraproduksjoner, underholdningsserier, dokumentarer og direktesendt strømming.

BST har følgende tjenester hos oss:

Studentradioen i Bergen

Studentradioen er en lokalradio som ble startet i 1982. De sender reklamefri radio av og for studenter 24 timer i døgnet, 365 dager i året. Dette innebærer programmert innhold, inklusiv musikkinnslag, samt podkast-produksjon. De har konsesjon til å sende på FM (107,8 MHz), DAB og nettradio.

Studentradioen har følgende tjenester hos oss:

Studvest

Studvest er en gratis lokalavis som ble stiftet av studenter i 1945 under navnet And og Vilje. De er en ukentlig avis med en gjennomsnittlig sirkulering på 8500 aviser hver dag. De tar opp emner innen studentkulturen og nyheter som påvirker studentlivet.

Studvest har følgende tjenester hos oss:

Studentparlamentet ved UiB

Studentparlamentet (SP) er det øverste studentpolitiske organet ved Universitetet i Bergen. Studentparlamentet arbeider for å ivareta UiB-studentenes interesser, og er deres viktigste stemme opp mot universitetet og andre aktuelle aktører.

Studentparlamentet har følgende tjenester hos oss:

BTSI

BTSI er studentidrettsforeningen på Høgskulen på Vestlandet nærregion Bergen. De er en underorganisasjon av BTS som fokuserer på idrett til studentene ved HVL.

BTSI har følgende tjenester hos oss:

Bergen Realistforening

Bergen Realistforening, eller RF, er en av fem driftsorganisasjoner ved Det Akademiske Kvarter, og ble stiftet i 1959. De arrangerer konserter med kjente navn fra inn- og utland.

Bergen Realistforening har følgende tjenester hos oss:

Mjøllnir

Mjøllnir er linjeforeningen for geologistudentene ved UiB. Deres formål er å etablere et sosialt nettverk på tvers av årskull og studieretninger innenfor de ulike studieretningene, og spesielt innenfor studieretningene på det Matematiske og naturvitenskapelige fakultet.

Mjøllnir har følgende tjenester hos oss:

Bergen Open Source

Boskonf er en årlig teknologikonferanse i Bergen, som arrangeres av friByte. Konferansen er en møteplass for utviklere, studenter og andre som er interessert i teknologi.

Boskonf vertet nettsiden sin hos oss.

Root

Root Linjeforening er en studentorganisasjon ved Høgskulen på Vestlandet for Data- og IT-studenter.

Organisasjonen arrangerer blant annet sosiale arrangementer og arbeider for å knytte studentene nærmere næringslivet gjennom bedriftspresentasjoner.

Root har følgende tjenester hos oss:

Er du interessert i noe lignende?