Tjenester

Webhotell

friByte tilbyr webhoteller til studentorganisasjoner som trenger et sted å ha nettsidene sine. I motsetning til vanlige nettverter så tilbyr vi de tjenestene akkurat din organisasjon trenger.

Her er et utdrag av hva vi kan tilby:

Dersom dette i grunn ikke sier deg noe, så gjør det ingenting. friByte er en nullprofitt-organisasjon hvor målet er å lære. Derfor er våre medlemmer dedikert og står våre medlemmer klare til å hjelpe dere med å rigge opp nettsider. Det eneste betalingen til oss er ment til å dekke, er våre kostnader med tjenermaskiner og andre driftskonstnader.

Capture the Flag (CTF)

Vi tilbyr arrangering av Capture The Flag! Capture the Flag er en lagbasert kodekonkurranse hvor man har begrenset tid til å samle så mange poeng som mulig. Vi har utvilket vår egen CTF-nettside med varierte, egen-utviklede oppgaver. Oppgavene kan også tilpasses akkurat ditt arrangement til å handle om det du vil.

Vi hadde gleden av å arrangere vår første CTF i forbindelse med vårt 20 års jubileum!

Intern kommunikasjon

Internt i friByte bruker vi Mattermost, som vi selv-verter. Vi bruker det for å slippe å måtte forholde oss til propritære tjenester, som Facebook, Discord og Slack. friByte foretrekker Mattermost siden vi da kan holde informasjon som formidles fra organisasjon og privat adskilt.

Om du også ønsker å unngå slike siloer, tilbyr vi å verte Mattermost for din organisasjon.

Interne ressurser

Meeting Room Booking System

Om du leter etter en nett-tjeneste for å reservere lokaler, kan vi anbefale MRBS. MRBS er åpen kildekode for å holde oversikten over hvilke rom som ledig eller reservert.

Vi tilbyr å verte MRBS for din studentorganisasjon.

Wiki-sider

For enhver studentorganisasjon er det viktig å ha en intern wiki-tjeneste for å holde på informasjon. friByte tilbyr å drifte akkurat den wiki-tjenesten du ønsker.

Det finnes mange forskjellige alternativer, og friByte hjelper deg finne den som passer akkurat din organisasjon best.

Utvikling

I friByte liker vi også å programmere. Og det er godt mulig at noe du vil ha utviklet, kan utvikles av oss. (Send oss gjerne et ebrev)[mailto:post@fribyte.no] og spør!

Spesialiserte tjenester

Alle har ulike behov; også på internett! Derfor tilbyr vi i friByte oss å hjelpe akkurat deg med det du trenger. Selv om tjenesten du ønsker ikke står oppført her, Så skader det ikke å spørre! Vi tar gjerne imot forespørsler for mulige tjenester vi kan levere for deg 😁

Eksempler på spesialiserte tjenester er: